Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 05.02.2016
Ştiri şi Joburi

Workshop – Office 365 şi SharePoint pentru ONG-uri

Asociaţia TechSoup România organizează un curs introductiv despre Office 365 şi SharePoint pentru ONG-uri, în cadrul Şcolii Digitale pentru ONG-uri.

Workshopul va avea loc în Bucureşti, luni, pe 8 februarie 2016, începând cu ora 10:00. Trainerul acestui workshop va fi Viorel Tudor, IT Specialist, la Crucea Roşie Romană.

Ce vei învăţa la curs?

SharePoint Online – este un serviciu de tip cloud, oferit de Microsoft, pentru toate organizaţiile, indiferent de mărimea lor. SharePoint poate fi folosit pentru a crea site-uri interne, pentru a stoca, organiza sau partaja informaţii, indiferent de locaţie sau dispozitiv. Este un instrument util mai ales dacă lucrezi în mai multe programe, în acelaşi timp, cu echipe şi informaţii diferite.

În cadrul acestui curs vei învăţa cum poţi accesa programul Office 365 pentru ONG-uri, ce este SharePoint-ul şi cum îl poţi folosi în organizaţia ta non-profit pentru a lucra mai eficient.

Cine poate participa la workshop?

Acest curs se adresează responsabililor IT din organizaţiile non-profit sau persoanelor care pot lua decizii privind tehnologia folosită în organizaţia lor. Cursul va dura 3-4 ore şi participarea la acest curs este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Detalii şi înscrieri aici – https://ongonline.techsoup.ro/training-offline-sharepoint-pentru-ong-uri/

Ce este Şcoala Digitală dacă eşti ONG?

Şcoala Digitală pentru ONG-uri este primul program online care sistematizează resurse despre utilizarea tehnologiei și a instrumentelor online în beneficiul organizaţiilor neguvernamentale din România. În plus, organizaţiile neguvernamentale care participa activ în program au şansa să obţină diplome şi certificate care vor atesta capacitatea de adopţie şi implementare a noilor tehnologii.

Acest program se adresează exclusiv organizaţiilor non-profit şi oricine voluntariază sau lucrează într-un ONG se poate înscrie la Şcoală Digitală pentru ONG-uri: http://ongonline.techsoup.ro

Prin traininguri online şi offline, realizate la nivel naţional şi local, prin dezvoltarea de materiale online gratuite de învăţare adaptate sectorului nonprofit românesc, programul ONG Online sistematizează învăţarea şi aplicarea ulterioară a abilitaţilor de tehnologie pentru creşterea capacităţii ONG-urilor de a administra proiecte, de a strânge fonduri online şi a creşte numărul susţinătorilor utilizând instrumente online.

Visual-Office 365 pentru ONG-uri (1)

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări