ONG
Al treilea sector
Data: 21.04.2015
ONG / Social

VIDEO: Maternitate, carieră și prejudecăți

Vă invităm să urmăriți, în direct pe AlTreileaSector.ro, o dezbatere despre stereotipurile care le împiedică pe femeile din România să aibă o carieră de succes și o viață de familie împlinită.

Liviu Florea, redactor-șef AlTreileaSector.ro

„Femeile sunt emoționale, nu sunt potrivite pentru o poziție de top management”. „Femeile nu se pot detașa de viața de familie când se află la birou”. Așa sună, în societatea actuală, două dintre prejudecățile care îngreunează ascensiunea profesională a femeilor.

Asociația React organizează astăzi, 21 aprilie, o sesiune de instruire cu tema „Maternitate, carieră și prejudecăți”, care tratează subiecte precum reticența angajatorilor de recruta o femeie pentru că există mereu „suspiciunea de maternitate”. Ana Ber, managing partner la Dr. Pendl & Dr. Piswanger, companie de consultanță în resurse umane, va fi invitata specială a evenimentului.

Atelierul face parte din proiectul „Femeia de astăzi pentru societatea de mâine”, care promovează egalitatea de șanse și integrarea socio-profesională în rândul femeilor din mediul urban.

AICI găsiți agenda evenimentului.

Puteți urmări, mai jos, transmisiunea LIVE a evenimentului:

Sursa foto: freeimages.com

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări