ONG
Al treilea sector
Data: 30.06.2015
ONG / PR & marketing

VIDEO: Egalitatea de şanse în era tehnologiei

Cristina Văileanu, specialistă în egalitate de gen, vorbeşte, în direct pe AlTreileaSector.ro, despre şansele profesionale pe care le au femeile în domeniul tehnologiei.

Liviu Florea, redactor-şef AlTreileaSector.ro

Aţi auzit de Sheryl Sandberg, Virginia Rometty, Marissa Mayer şi Meg Whitman? Ele sunt femei de succes şi lucrează pentru Facebook, IBM, Yahoo! şi Hewlett-Packard (HP), patru companii-gigant active în sectorul tehnologiei, un domeniu dominat de bărbaţi. Cei patru executivi au dovedit că pot să reuşească într-o zonă de activitate plină de provocări pentru femei.

Asociaţia React organizează astăzi, 30 iunie, în Bucureşti, un atelier pe tema şanselor profesionale pe care le au femeile şi bărbaţii în domeniul tehnologiei. Gazda evenimentului va fi Cristina Văileanu, specialistă în egalitate de gen.

Atelierul, intitulat „Egalitatea de şanse în era tehnologiei”, face parte din proiectul „Femeia de astăzi pentru societatea de mâine”, care promovează egalitatea de șanse și integrarea socio-profesională în rândul femeilor din mediul urban.

AICI puteți accesa agenda atelierului.

Sursa foto: freeimages.com

Alte articole

Comentarii

One thought on “VIDEO: Egalitatea de şanse în era tehnologiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări