Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 22.01.2016
Ştiri şi Joburi

Şase alergători de la SKYRUN “vor în clasa a noua”

La SkyRun, cunoscutul maraton de alergare pe scări, şase atleți vor lupta împotriva abandonului școlar și vor susține programul ,,Vreau în clasa a noua”.

SkyRun, cea mai mare competiție de alergare pe scări din România susține un stil de viață sanătos și promovează implicarea socială. Pentru ca acest obiectiv să poată fi atins, taxele de participare vor fi direcționate către patru asociații beneficiare, astfel că fiecare va primi 24% din taxa de înscriere a persoanelor fizice și 50% din taxa de înscriere a participanților din mediul corporate.

Pe lângă concurenții persoane fizice care au decis să susțină fundația World Vision România și, implicit, să lupte împtriva abandonului școlar, o echipă de șase alergători reprezintă fundația World Vision la provocarea 24 Challenge. Echipa World Vision România va participa la o stafetă de 24 ore și va lupta să contorizeze cele mai multe urcări pentru a fi desemnată câştigătoare.

Echipa World Vision România este formată din Cristian Puscov, Claudiu Hulea, Ionuț Bragarencu, Vlad Tenescu, Alexandru Tofan și Costin Stoica. Aceștia și-au unit forțele și împreună vor alerga 24 de ore pentru a susține proiectul World Vision România –  „Vreau în clasa a noua!”. Obiectivul lor se poate traduce printr-o propoziție simplă: toți copiii din mediul rural să ajungă la liceu. Oricine poate contribui la acest obiectiv printr-o donație direct pe pagina de Galantom: http://worldvision.galantom.ro/event-projects/view?id=441.

Misiunea World Vision România este sustinută și de Oana Cuzino, unul dintre cei mai implicați ambasadori ai fundației noastre. Oana Cuzino va premia câștigatorii maratonului și le va vorbi despre importanța sportului și despre cauza căreia îi este atât de dedicată – dreptul copiilor de la sat de a merge la școală.

Despre SkyRun – a 3-a ediție

Startul evenimentului se va da sâmbătă, 23 ianuarie, la ora 11:30, de la parterul SkyTower, iar alergarea se va face până la etajul 34, la o înălțime de 119 metri, după urcarea a 680 trepte. Participanții vor urca cele 34 de etaje o singură dată și vor fi cronometrați cu ajutorul unor cipuri electronice, putând astfel să afle timpul realizat la finalul cursei.

Participanții au putut alege să doneze către Asociația Mia`s Children, Asociația Mai Mult Verde, HOSPICE Casa Speranței și World Vision România, fiecare participant având opțiunea de a selecta încă de la înscrierea în competiție asociația către care dorește să direcționeze procentele menționate din taxa de participare.

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări