Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 07.03.2016
Ştiri şi Joburi

Problema discriminării în mediul universitar

Societatea Academică din România (SAR) și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D) organizează conferința de final a proiectului „Mobilizarea Universităţilor pentru Combaterea Discriminării”.

Evenimentul va avea loc Joi, 10 martie 2016, la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene din Bucureşti (Spațiului Public European).

În cadrul conferinței vor fi prezentate și discutate principalele rezultate ale cercetării cu privire la fenomenul discriminării ȋn mediul universitar. Pornind de la concluziile cercetării, evenimentul va găzdui o dezbatere pe marginea Policy Briefulului „Cum abordăm problema discriminării în mediul universitar?”, care formulează opțiuni de politici publice şi proceduri instituționale pentru implementarea principiului nediscriminării în învățământul superior.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și pentru a solicita o invitație, vǎ rugǎm sǎ îl contactați pe Andrei Șeitan, andrei.seitan@sar.org.ro.

Proiectul „Mobilizarea Universităţilor pentru Combaterea Discriminării” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.eeagrants.org) și implementat de Societatea Academică din România (SAR) în parteneriat cu Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) şi Asociația Centrul pentru Educație și Dezvoltare Socială (CEDS).

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări