Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 14.01.2016
Ştiri şi Joburi

Locuinţa viitorului, deschisă pentru vizitatori

Începând de sâmbătă, 16 ianuarie, primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România va deschide spre vizitare prototipul unei locuinţe solare.   

Sâmbătă, 16 ianuarie, între orele 12:00 –16:00, sunt aşteptaţi vizitatori la sediul EFdeN 4C (Bvd. Pache Protopopescu nr. 66, în incinta Facultății de Inginerie a Instalațiilor, București), pentru a lua parte laTurul Public ce va inaugura programul de vizitare al prototipului EFdeN 4C: o locuință solară, sigură și confortabilă, foarte eficientă energetic, fără facturi lunare, automatizată și foarte prietenoasă cu mediul, pe scurt - o locuință a viitorului.

Începând cu luna ianuarie 2016, tururile publice se vor desfășura în fiecare săptămână, în zilele de marți și joi între orele 18:00–20:00, respectiv sâmbătă între orele 12:00–16:00. Gazde vor fi membrii voluntari ai echipei EFdeN, pregătiți pentru a veni în întâmpinarea oricărei întrebări sau curiozități despre prototip, proiect sau echipă.

EfdeN este un grup de studenți din cadrul a 5 universități din București. Toţi sunt pasionați de arhitectură, inginerie, management și comunicare şi au construit o locuință solară, confortabilă și sigură, care își produce singură energia. Proiectul a fost transportat 2500 km până în Franța la competiția Solar Decathlon Europe 2014, Versailles, asamblat în doar 12 zile și reasamblat în București.

EFdeN a reprezentat România în finala competiției internaționale Solar Decathlon Europe 2014 Franța, alături de 19 echipe din 15 țări și 4 continente. Cu 7 obiective îndeplinite și multiple premii naționale și internaționale, studenții se pregătesc de realizarea a încă 9 alte obiective, inclusiv participarea la următoarea ediție a competiției Solar Decathlon.

Înscrierile pentru vizitare se pot face AICI.

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări