ONG
Al treilea sector
Data: 27.01.2015
ONG / Social

LIVE video: Femeia, între carieră și prejudecăți

Prejudecățile cu care se confruntă femeile în societate şi păstrarea echilibrului între carieră şi familie sunt teme de discuţie astăzi şi mâine, la Braşov şi Târgu Mureş, în cadrul unor ateliere organizate de Asociaţia React. Urmăriţi evenimentele, în timp real, pe AlTreileaSector.ro.

Livu Florea, redactor-șef AlTreileaSector.ro

Theodora-Eliza Văcărescu, lector universitar și doctor în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (Universitatea Bucureşti), ne vorbește astăzi, în direct pe AlTreileaSector.ro, despre o alegere pe care unele femei sunt nevoite să o facă, la un moment dat, în timpul vieții lor: carieră sau familie.

Eliza Văcărescu este invitata specială în cadrul atelierelor „Rolul femeilor în societate: între carieră și prejudecăți” și „Echilibrul între viaţa personală şi cea profesională”, organizate de Asociația React, pe 27 și 28 ianuarie, în Brașov și Târgu Mureș.

Cele două evenimente vor analiza modul în care stereotipurile de gen afectează femeile și, implicit, șansele lor pe piața muncii. De asemenea, participanții la cele două întâlniri vor identifica metode prin care să acționeze, individual sau la nivel de organizație, pentru a diminua fenomenul prejudecăților cu care se confruntă femeile.

Atelierele fac parte din proiectul „Femeia de astăzi pentru societatea de mâine”, care promovează egalitatea de şanse şi integrarea socio-profesională în rândul femeilor din mediul urban şi este implementat de Asociația React.

Mai jos puteți urmări discuţiile din cadrul atelierelor, prin live streaming:

Dacă vreți să aflați mai multe despre egalitatea de șanse în România vă recomandăm să citiți şi să urmăriţi și Live streaming: Creştem și educăm copii şi stereotipuri și Femeia din România, faţă în faţă cu stereotipurile

Sursa foto: freeimages.com

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări