Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 26.08.2015
Ştiri şi Joburi

Importanţa îmbătrânirii active

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă lansează, pe 31 august, o campanie de conştientizare a importanţei conceptului de îmbătrânire activă.

Campania de comunicare ce se va lansa cu ocazia acestui eveniment, se va desfăşura la nivel naţional şi va promova mesajul “Activ la orice vârstă” în mediul on-line, radio-tv, în presa scrisă prin intermediul materialelor tipografice elaborate: broşuri, pliante, bannere, spoturilor radio şi video, filmului de scurt metraj.

Lansarea campaniei de conştientizare a importanţei conceptului de îmbătrânire activă va avea loc în data de 31 august 2015, la Hotel DoubleTree by Hilton, Bucureşti.

Pentru confirmarea participării la evenimentul de lansare, puteţi lua legătura cu Izabella Ghiţă, la e-mail izabella.ghita@rusubortun.ro.

Campania se va desfăşura în cadrul proiectului „Fii activ la orice vârstă!”, implementat în parteneriat cu SC Rusu&Borţun Consultanţă SRL şi SC SYSTEM&NETWORK SOLUTIONS SRL, şi are ca obiectiv general, pe de o parte conştientizarea clienţilor SPO (şomeri peste 55 de ani şi angajatori) cu privire la importanţa conceptului de îmbătrânire activă pe piaţa muncii, iar pe de altă parte oferirea de instrumente informative, necesare instituţiilor SPO pentru a putea asigura servicii personalizate.

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări