ONG
Al treilea sector
Data: 04.06.2015
ONG / Social

Femeile și lupta cu stereotipurile

Psihologul Lavinia Țânculescu vorbește, în direct pe AlTreileaSector.ro, despre stereotipurile de gen cu care se confruntă femeile pe piața muncii.

Liviu Florea, redactor-șef AlTreileaSector.ro

Asociația React organizează astăzi, 4 iunie, la Târgu-Jiu, un atelier pe tema egalității de șanse și a stereotipurilor de gen cărora trebuie să le facă față femeile, pe piața muncii.

Invitatul special al evenimentului va fi Lavinia Țânculescu, psiholog specializat în psihologia muncii, psihologie organizațională  și psihoterapie. Ea va discuta despre stereotipurile care spun că femeile sunt mai puțin potrivite pentru sarcini tehnice sau poziții de leadership.

Evenimentul – „Femeia din România, față în față cu stereotipurile” – face parte din proiectul „Femeia de astăzi pentru societatea de mâine”, care promovează egalitatea de șanse și integrarea socio-profesională în rândul femeilor din mediul urban.

AICI puteți accesa agenda atelierului.

LIVE VIDEO:

Sursa foto: freeimages.com

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări