Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 28.07.2016
Ştiri şi Joburi

Dezbatere publică: 20 de milioane de euro pentru sprijinirea întreprinderilor sociale

Asociația „Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă” organizează joi, 4 august, începând cu ora 10:00, o dezbatere publică privind linia de finanțare dedicată întreprinderilor sociale – „Solidar”. 

Cu o alocare de 20 de milioane de euro din Programul Operațional Capital Uman (POCU), programul „Solidar” vizează sprijinirea a 200 de întreprinderi de economie socială existente, care au nevoie de formare, consiliere, transfer de know-how, parteneriate, adaptarea locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilități. Un proiect poate primi între 50.000 și 100.000 de euro (schema de minimis).

Dezbaterea urmărește încurajarea dialogului între stakeholderi, autorități, administratorii de scheme și beneficiarii finali în vederea realizării unui punct de vedere comun asupra ghidului, cu observații pornind de la experiența fiecărui participant.

Banner-dezbatere-publica-Solidar--CRCALa dezbatere vor participa oficiali ai Ministerului Fondurilor Europene, beneficiari ai proiectelor POSDRU, AP. 6.1, parteneri sociali, organizații nonguvernamentale și experți din cadrul proiectelor.

Toți cei interesați să se alăture acestei inițiative și să participe la discuții sunt invitați să se înscrie trimițând un e-mail pe adresa comunicare@crca.ro sau completând formularul de înscriere.  Locul de desfășurare urmează să fie comunicat persoanlor înscrise.

*Aici puteți consulta rapoartele consultărilor publice organizate de CRCA și înaintate Ministerului Fondurilor Europene.

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări