ONG
Al treilea sector
Data: 29.02.2016
ONG

Cel mai mare târg online dedicat creativilor

Centrul de Marketing şi Prognoză Socială pune pe picioare creativist.ro, cel mai mare târg online dedicat creativilor din România.

De la întreprinderi sociale sau cooperative meșteșugărești cu producție de bunuri până la creațiile singulare ale unor mâini iscusite, toţi creativii sunt încurajaţi să se înscrie.

Pe scurt, creativist.ro este un spațiu online care îi aduce împreună pe toți creativii aflați în căutarea unei metode alternative de promovare și de desfacere.

Ceea ce oferă creativist.ro este un cadru de prezentare a creațiilor, a poveștii din spatele lor și a creatorilor. În acest scop, echipa va pune la dispoziție întreaga pricepere în ceea ce priveşte marketingul și advertisingul. Cei de la creativist.ro vor prezenta produsele, le vor fotografia și vor spune povestea lor, astfel încât, pe termen lung, fiecare creativ înscris pe târgul online să devină un brand cunoscut.

Târgul se adresează atât producătorilor individuali cât și companiilor care beneficiază de statutul de unitate protejată autorizată.

Dacă sunteţi interesaţi, puteţi lua legătura cu echipa creativist.ro la adresa contact@creativist.ro.

Veţi stabili împreună ce promovaţi pe platformă, veţi gândi strategii de promovare și veţi stabili parametrii contractuali.

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări