Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 08.09.2015
Ştiri şi Joburi

Bucureşti – Capitală Europeană

Fundaţia CAESAR, în colaborare cu GEA Strategy & Consulting, organizează Colocviul cu tema Bucureşti – Capitală Europeană”.

Colocviul CAESAR „Bucureşti – Capitală Europeană” va implica actori esențiali din mediul public, neguvernamental și privat, care vor colabora pentru pregătirea unor propuneri concrete de dezvoltare a Bucureştiului pe termen mediu şi lung. Evenimentul va avea trei grupuri de lucru ce vor avea ca teme de dezbatere: Bucureştiul Competitiv, Bucureştiul Conectat și Bucureştiul Eficient. La finalul Colocviului, Fundația CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenţilor şi Absolvenţilor Români) va prezenta un raport public cu 10 soluţii pentru o nouă viziune de dezvoltare a Bucureștiului.

Scopul proiectului este aducerea în atenţia factorilor de decizie şi a opiniei publice a potenţialului de dezvoltare durabilă a Bucureştiului, nu doar pentru locuitorii capitalei, ci pentru toți cetățenii României. Fundația CAESAR vizează promovarea unei noi viziuni pentru Bucureștiul de mâine: o capitală europeană modernă, cu cetățeni implicați în comunitate și oportunități economice pe măsura potențialului lor.

Printre participanţi se vor număra decidenţi ai mediului public, reprezentanţi ai societăţii civile, experţi în dezvoltare urbană, sustenabilitate şi ‘smart cities’, și reprezentanţi ai mediului privat.

Agenda evenimentului poate fi consultata AICI.

Pentru mai multe detalii puteţi contacta organizatorii la contact@fundatiacaesar.ro, +40 21 367 25 02 / +40 743 465 674

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări