Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 07.01.2016
Ştiri şi Joburi

Astăzi se premiază Excelența Academică Românească

Tinerii români cu cele mai bune rezultate pe plan academic și extracurricular din țară și din străinătate vor fi premiați astăzi la Gala Studenților Români din Străinătate.

Gala Studenților Români din Străinătate va debuta la ora 18:30, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti. La eveniment sunt aşteptate aproximativ 1000 de persoane publice de marcă ale societății românești, diplomați, reprezentanți ai societății civile, oameni de presă și profesioniști din mediul public și privat.

Rezultatele remarcabile ale celor 35 de finaliști vor fi recunoscute prin 6 categorii de premii: Studentul Român al Anului în Europa – nivel universitar și nivel post-universitar; Studentul Român al Anului în America de Nord; Studentul Român Erasmus al Anului, Studentul Anului în România și, nu în ultimul rând, Premiul Special în Arte. Unul dintre cei 35 de finaliști va fi primi Marele Premiu de Studentul Român al Anului în Străinătate.

Toți acești tineri reprezintă adevărate modele de reușită și exemple de urmat pentru generația actuală, motiv pentru care performanțele lor trebuie evidențiate și valorificate pentru dezvoltarea sustenabilă a societății românești. Câștigătorii vor fi desemnați în urma punctajelor primite din partea juriului prezidat de Acad. Prof. Univ. Dr. Ionel Valentin Vlad și format din: Acad. Prof. Dr. Victor Voicu, Acad. Prof. Dr. Solomon Marcus, Prof. H.C. Dr. Cicerone Rotaru, Horaţiu Mălăele, Dr. Călin Ciofu și Dr. Dorin Duşciac.

Festivitatea de deschidere începe la ora 18:30, urmând ca pe parcursul evenimentului Silviu Alexandru Mihailă împreună cu Deep Sound of Maramureș să ofere publicului momente artistice de excepție. De asemenea, pentru prima oară în cei 7 ani de Gală invitații vor avea ocazia să vizioneze un scurtmetraj participant la Festivalul de la Cannes semnat de Ioana Turcan. Premierea laureaților Galei LSRS 2016 se va încheia în jurul orei 21:00 și va fi urmată de Cocktail-ul Festiv „7 ani de LSRS” în cadrul căruia invitații vor celebra împreună cu organizatorii 7 ani de activitate a Ligii Studenților Români din Străinătate.

După încheierea Galei va avea loc petrecerea LSRS începând cu ora 22:00, la Drunken Lords, unde, atmosfera va fi asigurată de Alex Porro Band.

Gala LSRS 2016 va fi transmisă LIVE de Calea Europeana începând cu ora 18:00, aici.

Gala Studenţilor Români din Străinătate 2016 este un eveniment organizat cu sprijinul Kaufland România. De asemena, printre sponsorii evenimentului se numără și:  Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), CEC Bank, Eurosender, Alexandrion și Patiseria Tineretului.

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări