Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 26.01.2016
Ştiri şi Joburi

Apel pentru internship în organizare comunitară în SUA

Great Lakes Consortium for International Training and Development şi CeRe selectează interni români pentru programul “Sustaining Civic Participation in Minority Communities.

Programul îşi propune să ofere participanţilor oportunitatea de a se dezvolta profesional şi de a învăţa noi metode de implicare a cetăţenilor în procese decizionale care afectează grupurile minoritare/dezavantajate. Pe parcursul programului, internii români vor petrece 6 săptămâni în Statele Unite ale Americii lucrând în cadrul unor organizaţii comunitare, vor participa la ateliere de lucru și vizite de sudiu, în funcţie de experienţa şi interesul fiecărui intern selectat.

Internshipul se va desfasura în perioada octombrie – noiembrie 2016.

Candidaţii la acest program trebuie să provină din organizații sau grupuri civice/comunitare cu experienţă în advocacy, educație civică sau organizare comunitară, care lucreză direct cu grupuri minoritare/dezavantajate. Aceştia trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză, să aibă vârsta cuprinsă între 25 şi 40 de ani şi să fie disponibili pentru a se implica, înainte și după terminarea internship-ului, în activităţi de organizare comunitară.

Dacă sunteţi interesaţi să faceţi parte din delegaţia de interni, vă invităm să citiţi anunţul integral şi să candidaţi completând formularul disponibil AICI.

Formularul și anexele trebuie trimise până pe 10 februarie 2016 (inclusiv) pe email la: GLC_teachdemocracy4@hotmail.com,vlad@ce-re.ro şi prin poştă pe adresa CeRe (Centrul de Resurse pentru participare publică) – Str. Slt Zaharia nr. 22, sector 1, Bucureşti. Se va lua în considerare data poștei.

Persoanele care vor aplică la acest internship şi respectă criteriile de eligibilitate vor fi invitate la workshop-ul de organizare comunitară din data de 20 februarie. Transportul este asigurat. La sfârşitul atelierului, participanţii care au aplicat pentru internship vor fi intervievaţi.

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări