Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 08.12.2015
Ştiri şi Joburi

Antreprenoriatul social – cheie în dezvoltarea comunităților

Vineri, 11 decembrie 2015, Asociația ASURA organizează la București Conferința NaționalăAntreprenoriat social – element cheie în dezvoltarea comunităților locale”.

Anul acesta în România a fost promulgată Legea Economiei Sociale. Statul român s-a aliniat astfel la majoritatea statelor membre UE care au reglementat economia socială.  Tot anul acesta a fost reînființată Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați (ANES), iar Premiul Nobel pentru Științe Economice a fost înmânat profesorului scoțian Angus Deaton pentru studiile sale privitoare la consum, sărăcie și bunăstare.

Acestea sunt doar câteva din evenimentele care plasează economia socială în prim plan atât în România cât și în Uniunea Europeană.

Sfârșitul de an este un moment bun pentru a reflecta asupra factorilor cheie și a evoluției economiei sociale din ultima perioadă dar și pentru a trasa previziuni și recomandări pentru anul următor.

Evenimentul se bucură de prezența lui Pierre Vial, președinte al Asociației La Maison des solidarités locales et internationales din Franța, a lui Herve Defalvard, Prof. Univ. în Managementul Organizațiilor de Economie Socială, Universitatea Paris-EST Marne-La-Vallée din Franța dar și a specialiștilor în domeniul economiei sociale și a reprezentanților ONG-urilor din România, antreprenorilor, persoanelor din grupuri defavorizate, formatorilor, consilierilor profesionali și altor actori ai economiei sociale.

Conferința Națională „Antreprenoriat social – element cheie în dezvoltarea comunităților locale” va avea loc la Clubul Țăranului situat pe Intrarea Monetăriei, Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 3, București .

Programul evenimentului este disponibil aici.

Pentru a confirma prezența dumneavoastră la conferință vă rugăm să trimiteți un e-mail la: gina.geala@thinkgroup.ro . Gina Geală este specialist în relații publice la Think Group, organizatorul acestui eveniment.

Numărul de locuri este limitat la 50 de persoane.

Conferința Națională „Antreprenoriat social – element cheie în dezvoltarea comunităților locale” este organizată în cadrul proiectului ”Economia socială – stimulent al dezvoltării economice în regiunile București – Ilfov, Centru, Nord Vest și Sud Muntenia” POSDRU /173/6.1/S/148732 finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Web proiect: www.sesart.ro

Web Asociația ASURA: www.asociatia-asura.ro

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări