Ştiri şi Joburi
Al treilea sector
Data: 24.05.2016
Ştiri şi Joburi

6 ediții ale Festivalului Urban – Femei pe Mătăsari

27 – 29 mai 2016, 3 zile de Festival Urban – Femei pe Mătăsari

2016 aduce a șasea ediție a Festivalului Urban – Femei pe Mătăsari. Frumusețe, oraș, schimbare, liberă și creativă exprimare.

An de an Bucureștiul devine tot mai frumos și mai efervescent. Au trecut vremurile în care ieșitul în stradă era similar cu un protest. Astăzi, protestul s-a transformat în manifest și arta cucerește din ce în ce mai mult orașul.

27 – 29 mai 2016, 3 zile de Festival Urban – Femei pe Mătăsari. 3 zile în care orasul se schimbă prin frumusețe, frumusețea din care se nasc idei, frumusețea care se transformă în mod de viață prin:

- modă: Wilhelmina Arz, Bianca Popp și Alexandra Calafeteanu, susținute muzical de Romarta, Tomma Alistar și  Jurjak, vor deschide festivalul cu  prezentări de modă. 27 mai – 20:00.

- muzică: AKUA NARU, Coma, Vița de Vie, Moonlight Breakfast, A-C Leonte, Romarta, The Dream Diggers, Tomma Alistar, Helen, Jurjak, The Pixels, Jean Gavril, Muse Quartet și Mouse N’Monkeyz.

- teatru – 8pt vine pe Mătăsari cu Cabaretul Cuvintelor de Matei Vișniec, Casting și M2  Pipera.

O stradă efervescentă unde vă veți bucura și de expozitii, design, proiecte sociale ale ONG-urilor sau proiecte speciale aduse în stradă de parteneri, experimente culinare, silentparty și multe alte surprize.

AVON aduce pe stradă un beauty bar și ne provoacă să experimentăm frumusețea, Ciuc Premium – pentru că distracția nu ar mai fi distracție fără bere alături, Banca Transilvania aduce arta în stradă, Samsung este fotograful oficial din online, MiniPRIX înfrumusețează strada cu haine, Gloria Jean’s Coffees ne ține gustul treaz, Aqua Carpatica ne astâmpără setea, Musette ne încalță pașii și ne pregătește de dans, Creart susține teatrul și actorii, McDonald’s România este alături de voluntarii evenimentului, Pegas ne plimbă dintr-un capăt la altul al străzii, SkirtBike România nu ne lasă să stăm pe loc, iar de la Teatrul Mignon / 8 pt vin emoții și stări.

Starea festivalului a fost surprinsă într-un material video realizat de Diud și regizat de Andrei Gheorghe. Avem multe povești de spus și de aflat: www.youtube.com/watch?v=95L4F0zg27E&feature=youtu.be

Inițiat de asociația Beneva – www.beneva.ro,  Festivalul Femei pe Mătăsari a pornit de la dorința de a schimba percepția asupra unei străzi, pe care folclorul urban o plasase în zona promiscuității, angrenând proiecte si femei implicate în viața socială si culturală a orașului.

Programul detaliat al festivalului se va gasi pe www.femeipematasari.ro si pe www.facebook.com/femeipematasari

Alte articole

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proiectele noastre

Parteneri

Recomandări